Englehealing er healing af din fysiske krop og din energikrop.

Vi har alle sammen en energikrop, som rækker langt ud over vores fysiske krop, og det som vores øjne ser.

Det er fx igennem vores energikrop, at vi mærker stemninger hos andre mennesker – og i de rum, som vi opholder os i.

Nogle mennesker mærker mere til stemninger omkring sig end andre. Typisk bliver vi kaldt for sensitive – eller særligt sensitive. Jeg vælger at kalde det sansestærk.

Når jeg taler om at være sansestærk, så handler det om at kunne mærke – og blive påvirket – af stemninger omkring sig.

At man fx bliver opløftet eller tynget af samværet med et andet menneske, uden at det handler om ord. Det er blot en stemning eller følelse imellem os.

Det samme kan være på spil i større grupper og forsamlinger. Måske kender du følelsen af at blive træt eller udmattet af at være i et møde eller en forsamling, uden at der er noget konkret at sætte fingeren på?

Det handler alt sammen om energi.

Ved englehealing bliver du healet på ubalancer i energikroppen, og vil umiddelbart opleve ro og fred i krop og sind.

Ved jævnlige healinger kan du opnå en større energibevidsthed, og lære at skelne imellem, hvad der er din energi, og hvad der er de andres.

Som englehealer er jeg broen imellem det menneske, som ønsker healing, og de højtvibrerende energier, som ved præcist, hvad der er brug for at heale og lyse op. Jeg er kanalen, som åbner feltet op, og lader energierne arbejde igennem mig.

Alle mennesker kan have glæde af en englehealing – og det handler ikke om at skulle tro på noget bestemt. Man skal blot sige “ja tak” til healingen – og så har energierne fået lov at komme igennem.

Englehealing kan fx afhjælpe:
Tankemylder
Hovedpine
Anspændthed

Englehealing er selvomsorg 💖

Kærligst, Mie