Jeg tilbyder følgende healing:

Kanaliseret healing
Til dig, som er nysgerrig på at modtage en healing i et felt af lys og kærlighed – et felt, hvor det er engle og mestre, som giver dig præcis den healing, som du har behov for – og er klar til, lige nu. Healingen er selvomsorg, og du vil opleve en umiddelbar fred og ro i krop og sind.

INDRE BARN healing – forløb af 3 gange
I healing af dit INDRE BARN åbner jeg op for et felt af lys og kærlighed, hvor engle, mestre og andre smukke lysvæsner inviteres ind for at give dig præcis den healing som du og dit indre barn har behov for.

Dit indre barn er dig – fra det tidspunkt, hvor du blev undfanget og indtil du var cirka 7 år gammel. Det lille barn, som stadig bor inde i dig, og som bærer på de gode og de mindre gode oplevelser fra din barndom (både bevidst og ubevidst).

Mindre gode oplevelser kan ligge som sår (eller traumer) i dit indre barn, og kan være årsag til manglende selvværd, manglende selvtillid, skyld og skam, vrede og selvkritik.

Disse sår og traumer kan forløses ved healing.

Healing af indre barn kan være en livslang proces, og jeg anbefaler, at du går ind i dette forløb med en motivation for at arbejde med din bevidsthed omkring dit indre barn og dine tanke- og handlemønstre imellem vores sessioner. Dette kan fx være ved dagbogsnotater.

Rammen for INDRE BARN healing er 1 1/2 time, hvoraf cirka 45 minutter er healing på briksen.

Du skal forvente, at forløbet vil være intenst og folder nye sider og ønsker ud for dig selv. Jeg kalder det transformation. Vejen til at folde dit fulde potentiale ud.

Når dit indre barn er i balance, vil det være naturligt for dig at mærke selvkærlighed, tillid, glæde, spontanitet, kreativitet og lyst til leg.

Jeg anbefaler, at du booker en healing med 3-4 ugers interval.

Du kan med fordel vælge et forløb, hvis du:
oplever at sidde fast i tanke- og handlingsmønstre, som er begrænsende,
har manglende selvværd
har svært ved at føle glæde

Uanset om du kommer til én healing eller er i et forløb, så vil energierne typisk heale på de ubalancer, som ”larmer” mest i din energikrop.

Book en tid