Vores retreat på Djursland er nu afholdt i den smukkeste atmosfære af lys og kærlighed 🙏Vi er i fuld gang med at planlægge endnu et retreat i foråret/sommeren 2024 – forventeligt med samme indhold, som det du kan læse nedenfor 💫 Hold derfor øje med vores hjemmesider 😊

Retreat på Naturhotellet Petersborg

“skru op for lyset og kærligheden – find vejen hjem i dig selv”

Retreat i weekenden 30.9. – 1.10.2023 og 1 dag med opfølgning 28.10.2023.

Energierne på Moder Jord er mere intense end nogensinde. Vi mærker det i vores fysiske krop og vores energikrop. Det kan være skavanker – store som små, som forstærkes i øjeblikket. Det kan være en følelse af uro og tankemylder, som ikke er til at sætte ord på eller forklare.

Drømmer du om at lære om healing og energibevidsthed, til at skabe mere ro, nærvær og glæde i din hverdag, så giv dig selv en weekend i selskab med dine skytsengle og guider – og hvilke højtvibrerende energier, der ellers ”kommer forbi” for at støtte op om dig og det fællesskab, som du bliver en del af på retreatet.

Vi bliver et hold på max. 12 deltagere, da vi ønsker et retreat i nærvær, så vi kan favne jer alle. Du vil blive introduceret til et fælles sprog omkring healing og energibevidsthed, og hvordan du kan bruge det i dit liv, når vi underviser i:

Skytsengle, guider og øvrige højtvibrerende energier
Vores 4 ”kroppe”
De spirituelle sanser
Sjæl og ego
De 4 elementer og harmoni med naturen
De 12 chakraer
Tiden lige nu

Vi vil guide igennem følgende oplevelser:

Meditation og healing
Yoga
Trommerejse
Bevægelse
Bål
Klangskåle

Retreatet vil være en vekselvirkning mellem teori, øvelser og deling med hinanden. Når weekenden er omme vil du være introduceret til en række healings redskaber, som du kan bringe ind i din hverdag, og dermed blive mere bevidst om dine tanke-, handle- og reaktionsmønstre – om mønstrene er i harmoni med lyset i dit hjerte.

På opfølgnings dagen vil du have mulighed for at dele dine energetiske oplevelser i fællesskabet, og få yderligere viden og sparring om, hvordan du kan fortsætte med at integrere dit samarbejde med dine skytsengle og guider på et dybere plan.

Praktisk info:

Retreatet foregår i Djurslands smukke natur – på Naturhotellet Petersborg, Petersborgvej 40, 8570 Trustrup.

Programmet for retreatet starter lørdag kl. 10 og slutter søndag kl. 15. (Kom gerne i god tid, da vi starter kl. 10).

Vi overnatter i enkeltmands glamping telte med boxmadras. Der er mulighed for at varme teltene op, så det bliver en overnatning i tæt harmoni med naturen – med komfort som varme og en god seng at sove i 😍

Du medbringer selv frokost til lørdag middag.

Vi sørger for eftermiddagssnack og aftensmad (linse/grøntsagssuppe) lørdag og morgenmad, frokost og eftermiddagssnack søndag.

Adgang til sauna og vildmarksbad.

Medbring: Notesblok, pen, varmt tøj, liggeunderlag, drikkedunk og frokost.

På opfølgningsdagen mødes vi også på Naturhotellet Petersborg med program fra kl. 10 til kl. 15.

Pris: 2.500 kr./person for retreatet og 800 kr./person for opfølgningsdagen.

I alt 3300 kr., som betales ved tilmeldingen, som er senest er d. 27.09.2023.

Book din plads her

Hvis du har behov for at betale i rater, så kan det også lade sig gøre ⭐️ Du skal så kontakte Gitte på mobil 29864533. Første rate på 1.100 kr. betales ved tilmelding til Gitte, og de næste 2 rater betales den 1.10. og 1.11. 😊

Kærligst, Gitte Ambrosia Jacobsen & Mie Dreier

Gitte og jeg har mødt hinanden på englehealeruddannelsen i Aalborg. Udover at være englehealer, har Gitte også en uddannelse som yogainstruktør. Læs mere om Gitte på hendes smukke hjemmeside Ambrosia.dk